Dyka eller snorkla? Hahaha, ingenting i varlden skulle fa mig att dyka pa riktigt! Linus hoppades infor gardagens dyk att fa se bullsharks (vet inte vad de heter pa svenska), de attackerar tydligen inte en om man ar lugn… Sjalv hoppas jag att han, och alla jag kanner, ska slippa simma oga mot oga med just bullsharks (ja andra hajar med for den delen)!

Nej da ar snorkling battre, tillrackligt adranalinhojande for min del. Fantastiskt faktiskt, till och med nar man guppar omkring som Ture Turist med ett gang andra entusiaster, de flesta ikladda knallgula flytvastar! Det ar helt otroligt vilka fiskar det finns! Verkligen i regnbagens alla farger, vissa sa vana vid snorklare att de simmar pa en. Synd att man inte kanner igen dem och kan namnge nagra. De enda vi kande igen var nagra barracudor.

Annars njuter vi mest av lata dagar. Vadret ar bra, en del moln pa eftermiddagarna gor att man orkar annat an att ligga pa stranden. Spela spel till exempel. Jag kopte ett nytt spel infor resan, SET heter det. For er som jobbar i skolans varld vill jag fortydliga att det INTE handlar om Socio Emotionell Traning utan ar ett familjespel med enkla regler (det behovs nar 4 tavlingsinriktade personer ska spela mot varandra). Nogot forsent upptackte vi att spelet var rekommenderat av MENSA… och det kan jag forsta, man far tanka sa det knakar. Annu senare upptackte vi att spelet bygger pa olika farger, man maste kunna skilja pa rod, gron och lila. Svart (not black, hard) for vissa, sa det var inget bra spel for var familj!

Tack och hej! Camilla