Har precis bytt hotell i Playa del Carmen. Det var planen, vi lamnade nagra natter obokade, men Playan var sa bra att vi stannar tva natter till. Hotellet var fullt sa vi fick flytta en liten bit. Fast, bytet skulle ocksa kunna berott pa en synnerligen skum hotellgast. En engelsman med utstaende ogon och en rost som Jack Nicholson… Han borjade genast fraga oss om var vi kom fran och nar vi sa Sverige kommenterade han genast nyheten att Sverige “is no more” och att vi da skulle vara glada att Mexico fanns kvar och att vi ju kunde stanna har. Vi undvek honom lite forsynt efter det, men en dag var det tre turistpolisbilar utanfor hotellet och “Jack” hade fatt handbojor pa sig. Nu kan turistpolis lata ganska ofarligt, men har ar det inte sa. Det handlar om ett flak med k-pistbevapnade “militarer” med skottsakra vastar… Undrar vad det ar for turistigt med det och hur den riktiga polisen ser ut… “Jack” blev dock slappt och dagen efter fanns han som vanligt i receptionen. Nu hade han borjat skriva skyltar med olika undergangsbudskap och undertecknat dem med “chefen for CIA”! Han verkade dock ha dragit vidare innan vi flyttade.