Gardagen agnades at att besoka Chichen Itza, ett ruinomrade med lamningar fran Mayafolkents storhetstid. Paminde en hel del om Angkor Wat i Kambodja, men sager man sa kanske man bara blottar sin okunnighet… Intressant var det i alla fall! Tank att de byggde pyramider redan 800 f.Kr och att man sedan inte vet varfor deras storhetstid tog slut. Var det det befjadrade ormen Kukulan eller kanske rent av klimatforandringar? Ingen som vet, daremot verkar Mayafolket veta att jorden kommer att ga under den 21/12 2012!

Laste i guiden att Playa del Carmen ar platsen for “the fabulous game of see and be seen”. “where the beatiful people go, a city of fashion and fitness”. Sa nu vet ni varfor vi ar har! Fast jag har mest sett MR Mexico, en medelalders man, ca 1.50 lang, med jeansshorts som slutar vid anklarna och den vita T-shirten stamandes over kalaskulan och forstas MRS America som i pastellfargad klanning och stora halsband svassar omkring i sina, av kroppsvikten, helt utplattade flipflops. En och annan europe finns ocksa, alla med olka nyanser av rod/rosa skinn och rodlysande nasor! Fast att vi missat innefolket beror kanske pa att vi inte riktigt kan hantera tidsomstallningen och darfor stupar i sang redan vid 9-tiden pa kvallarna!

Svart att skriva utan alfabetets 3 sista bokstaver! /Kram Camilla